Tarina

Moikka!

Olen Rafaela, 17-vuotias lukiolainen Naantalista. Harrastan yleisurheilua, golfia ja laskettelua. Sain ajokortin jo viime vuonna loppukesällä ikäpoikkeusluvan turvin ja nyt olen ajellut autolla jo runsaat puoli vuotta. Olen kuskannut ruuan verkkokauppaostoksia jo marraskuusta alkaen Viilea-ruokapostilaatikoihin. Nyt perustin oman firman Viilea Express Oy:n, mutta äiti hallinnoi sitä niin kauan kunnes täytän elokuussa 18 vuotta. Sain käyttööni Vito-pakettiauton ja nyt rupean kuljettamaan K-Supermarket Ellenin verkkokauppaostokset Viilea ruokapostilaatikoihin Naantalin lisäksi myös Raisioon, Turkuun ja Kaarinaan. Kuljetan myös postiin tulevat muut paketit valtakirjalla perille! Ja jos itse sairastun ja kun toiminta laajenee, minulla on kavereita, jotka mielellään tulevat auttamaan kuskaamisissa. Myös iskä on luvannut auttaa tarpeen vaatiessa.

Olen valinnut yritykseni hallituksen puhikseksi Nikon, joka edustaa vanhempaa saapumiserää eli kokemusta ja on melkein äidin ja iskän ikäinen. Äiti hoitaa juoksevat asiat ja kirjanpidon ainakin toistaiseksi.

Jos tarvitset kuljetuspalveluksia, ole toki yhteydessä😊!

Terveisin,

Rafaela

Puh. 044 224 2210

info@viileaexpress.fi

PS. Mikko-setä auttoi kotisivuissa ja Herkko talouden suunnittelussa. Tulevaisuudessa toiminnan kasvaessa Ninna on luvannut auttaa softassa minua.